cerita hujung minggu - NIA KHAIRUDIN

Breaking

LIFESTYLE - REVIEW - TRAVEL - BEAUTY - HEALTH

Post Top Ad

Post Top Ad

Sunday, October 31, 2010

cerita hujung minggu

Salam...
hai dah lama x update blog rasa rindu la pulak hehehe..hey hujung minggu korang cam mana?? i pulak tersangat la best..hehehe..
ni sebab dapat balik kampung halaman punya pasal..
dah lama sangat nak balik, tapi di sebabkan beberapa minggu ni i busy ngan class so terpaksa la pendam j dalam hati..mmmm......
bila last week xde class terus cepat-cepat nak balik rumah..
my mum dah berapa kali tanya bila nak balik..huhuhu
hey korang tengok tak bola sabtu lepas???
ala yang Kelate vs N.Sembilan tuh??
hehehehe....
sure korang sume dah tau sape pemenangnye kan???
sudeh semesti la kelate kan kan kan..
bangga siot my negeri kelahiran menang...
malam tuh i tengok berempat
my ayah, mum n adik pompuan..
semangat giler eh..
kitorang 3 orang semangat j bersorak tuk kelate tapi my ayah diam j..
sebab my ayah selangor hehehehe...
memang best ahhhh dapat balik kampung..
cume yang kurang bestnye 2 hari j dapat balik..
takpe la kan asal dapat balik...
ok la dah kekeringan idea ni...
sambung len kali la ek..
byee...

2 comments:

  1. mcm tula ek bila org yg lahir kat klntn sokong kltn,tp xpndi ckp kelantan! mcmn tuh?

    ReplyDelete
  2. namanye pun lahir kat sana, bukan membesar...hey kira i pun pandai gak la ckp kelate...sket2 pun ok what...huhuhuhu

    ReplyDelete

Post Top Ad