FoLlOw Me...

Thursday, September 16, 2010

Wanida


Sekarang nih i tengah melayan drama dari thailand tajuknye Wanida,nak lagi pelakon die boyfren i huk huk.... sape lagi kalau bukan Tik Jesadaporn huhuhuhu...pelakon pompuan die pun lawo selalu tik blakon ngan aom tapi kali nih dengan aff plak..mmm.. ok gak aff nih bertambah la pelakon feveret i...huhuhuhu..

Pelakon: Tik Jesadaporn, Aff Taksaorn , etc
sinopsis: Major Prajak Mahasak(Tik) dipaksa berkahwin dengan Wanida (Aff) bagi melangsaikan hutang adiknya Major Prajuab Mahasak, adik die ni wat utang ngan Dao Wongwiboon iaitu ayah wanida. Demi maruah keluarga, Prajak terpaksa mengahwini wanida, dan macam besa la kalau dah kena kawen paksa nih mula2 tuh of course la mencik2 pastu lama2 cintan cintun plak...even dah bley agak ending die,tapi sebab tik yang blakon i tetap semangat nak tengok....kalau nak layan citer ni korang bley tengok kat sini..

video

No comments:

Post a Comment