nuff ads

Tuesday, September 21, 2010

Teksi pun ade tv tau...

Eh korang jangan x caya plak sekarang nih bukan bus j yang ade tv kat dalamnye, especially Rapis KL la bus len xtau plak kecuali bus persiaran k..i cakap yang i selalu naik hari2 j..

kisahnye ritu i ada class pagi,hajatnya nak tunggu bus kesayangan Rapid KL datang la..lama punya lama tunggu x sampai2 jugak..mmmm..besa la kalau hari cuti memang wasalam la kalau nak lalu tiap waktu..tengok jam macam dah lambat so i decide naik teksi j. luaran teksi tu nampak besa j,tapi sekali i masuk ade tv u...

auwww canggih seh,mana xnye sebelum nih i x penah plak naik teksi yg bertv...dah macam dalam bus j tapi yang nih special sket sebab betul2 depan kita..cume yang xbestnye ni bukan tv yang ade saluran cam tv3,tv8 dan sebagainya..macam dalam bus gak tv nih dah di tetapkan rancangan ape..maka ulang2 j la...kalau korang xcaye kat bawah ni i ade selitkan pic tv tuh...hehehehe sempat gak i snap pic nih sebgai bukti i x tipu...

xde la busan sangat duk lama2 dalam teksi at least ade gak hiburan...

No comments:

Post a Comment

nuff ads