super yummy sup.. - NIA KHAIRUDIN

Breaking

MACAM-MACAM ADA

Post Top Ad

Tuesday, September 28, 2010

super yummy sup..

i ni hantu sup so mana2 tempat yang ada sup i akan pergi, kalau sedap lagi la nak pergi kan..ni kali kedua dapat merasa sup ni sebab sebelum ni ada gak bila ngidam datang sini tapi tu la tiap kali datang kedai xbuka la plak..huk huk huk..

hari ni pun secara kebetulan kedai sup ni dekat ngan klinik gigi yang kitorang nak g..alang2 dah nampak tuh singgah la sekejap kan..hishhh susah rr nak tolak kalau sup..sure akan teringat j nanti..sambil nak tunggu giliran kitorang berjumpa dentist, kitorang sempat la jugak pergi merasa sup ni..

kedainye besa j hanya sebuah kedai lori yang buka di tepi lorong-lorong jalan j..kalau tengok keadaan kedainye siapa sangka sup yang di jual tuh sedap dan enak nak plak bila di makan dengan nasi lemak..harga plak berpatutan la,murah j..

sup daging yang sedap dan nasi lemak..makanan kitorang malam ni..
juju dah siap sedia nak menikmati hidangan malam kami...sangat simple kan??
ni la kedai nye...biasa j tapi ape yang penting sup die sedapppp....

sup ni boley di dapati berhampiran giant taman permata saja...lepas ni korang pergi la try dan nilai sendiri huhuhuhu...

2 comments:

  1. Wah!syoknya! sup oh sup! i plg suke msk sup daging!klu rase nk mkn, dtgla lg!

    ReplyDelete
  2. syok sehhh..nanti i dtg lagi huhuhu..

    ReplyDelete