FoLlOw Me...

Thursday, September 16, 2010

Sha..aku dapat mesej lagi!!!!

Salam...selamat Hari Malaysia n happy besday to me hehehee...

Dah name pun beday so ramai la yang wish besday kat i..thanks you sesangat kepada kengkawan yang wish..i luv kowang ketat2 hahahaha...actually i kat LCCT ngan cik su baru sampai dari kelantan naik burung air asia huhuhuhu...maka besday tahun nih celebrate kat LCCT j la hehehe....

Dalam banyak2 wish, yang 1 nih paling special n paling d nanti...kih kih masa nih nak j jerit kat member baik i..."SHA....AKU DAPAT MESEJ FROM MY AYAH!!!!!''........................

Hari ini 16 september 2010 tepat jam 01.06a.m lambatnye tapi xp lah i dapat mesej from my ayah...macam besa seperti tahun2 sebelumnya...mesej tertulis seperti di bawah...

Selamat ulang tahun buat ANAK AYAH yang TERSAYANG semoga ceria selalu amin...

hohohoho....yes i kena ngaku yang i nih lebih kurang ANAK AYAH la...kih kih kih selama nih xmau ngaku malu wehhh....tapi sekarang nih dah boley trima la hehehe...

oh ayahku jangan risau anakmu ini memang ceria selalu malah terlebih ceria plak...huhuhuhu...

p/s:wahai cik sha,kalau hang ada skang nih mau j aku tunjuk kat hang mesej tuh..terharu sehhhh..

2 comments:

  1. hahahhaha...as usual nmpk...hahaha aku nak tgk2...ayah hg klu buat ayat tak leh blah hahahahahahhahahah...full words hahahhahaha

    ReplyDelete
  2. tau xp..huhuhu..tersengih j dpt mesej tuh ngalahkan dpt mesej dr buah hati..huhuhu

    ReplyDelete