nuff ads

Thursday, September 30, 2010

sampai hati maher zain wat i macam ni...

sob sob sob..hati tengah sedih nih..sob sob sob..jap nak lap mate ngan idung..sampai hati maher zain..sampai hati die..nak datang sini xbagitau i pun...sob sob sob..tau2 tiket dah sold out, pe kes nih??? i tak tau pun..waaaaaaaaaaaa....nape bley jadi macam nih??..dah lama sangat nak tengok konsert die,nak nyanyi sama2 nak amik gambar die kalau boley nak cakap kat die betapa i minat sangat ngan lagu2 die...tapi tuh sume hanya tinggal mimpi j..sob sob sob...

mmmm...xleh salah kan maher zain jugak, bukan ke sebelum ni kawan i ada bagitau die nak wat konsert..tapi i lupa nak cari info..lupe sesangat macam mana boley terlupe yang maher zain ni ade facebook..aiyoo rasa nak j hentak kepala k dinding (pelan-pelan j la) macam mana xterpikir awal2 ni?? hishhh kan dah jadi cam nih..sedey weii sedey sesangat...

ni aja la yang i ada..tengok poster ni saja j la...

kawan-kawan kat luar sana korang ade tak tiket lebih?? kalau ade bagi la kat i..huk huk huk...yang dah beli tuh enjoy la ek..nanti cite kat i maher zain nyanyi lagu perr,pakai baju perr,best tak die nyanyi..jangan lupe i yee..sob sob sob...k rr i nak g sambung nangis dalam toilet...sob sob sob...

3 comments:

  1. sume org dh x nk jual la! bkn sng nk beli terus sold out tau!

    ReplyDelete
  2. 2 la..ajak sha nyanyi sama2 la camnih..

    ReplyDelete
  3. dia kan suka nyanyi!

    ReplyDelete

nuff ads