FoLlOw Me...

Sunday, September 5, 2010

Reunion kecik 9-2..

Salam..

Hari nih i berbuka ngan kengkawan IIC merangkap dak rumah 9-2...yang join me, lin , bell n macha..best sangat dapat jumpa plus berbuka ngan depa..lin ngan bell dah besa jumpa tapi macha nih jarang2 dapat jumpa,nak lagi die pn dah nak tinggal kan Malaysia pasni sambung stdy kat UK lagi la payah nak jumpa..

Kitorang berbuka kat Rasa Mas Giant Batu Caves..nih kira reunion kecik la hehehe..nak kumpul sume dak 9-2 rasanya wasalam la, sume ade hal masing2 so dapat jumpa beberapa kerat nih pun dah suka sangat thank my friends... untuk geng 9-2 yang len kita wat reunion len kali la ek..maybe kat majlis kawen sape2 plak k..


mereka nih sudah di reserved..so jangan kacau..
tadaaaa...sedap kan..
menu utama nyum nyum ...

lepas tu i, lin n bell g lepak NZ jap..ingat nak tengok smallville sekali mamak tuh tukar citer len daaa mau berantu i dibuatnya..baru semangat nak tengok lois lane..mencik tul kacau daun j..
mmmm...dalam kul 10.30 kitorang pun balik rumah..

mmmm..ni j la cite tuk rini...daaaaa...

No comments:

Post a Comment