raya or pose ek?? - NIA KHAIRUDIN

Breaking

LIFESTYLE - REVIEW - TRAVEL - BEAUTY - HEALTH

Monday, September 20, 2010

raya or pose ek??

Salam..

Sekarang nih dah raya kan kan??kita xde la pose selain pose sunat dan ganti kan kan??..tapi tu la dah jadi macam kebiasaan plak xmakan siang..kalau makan pun xtentu,tau2 j dh petang..terus jadi lunch + dinner..

actually i masih lagi ingat sekarang ni bulan pose sebab tiap kali nak makan or minum sure nak tengok sekeliling lebih2 lagi bila berseorangan..macam dalam class ritu i baru j nak minum tapi sempat tuh dok pikir i pose k x?? ni bulan pose lagi k?? tengok kat member seagama, atas meja depa xde makanan pun...nak minum pun takut..bila dah betul2 pasti sekarang ni dah lepas bulan pose baru i bley minum ngan tenangnye..siap makan roti dalam class tuh,mmm..ade i kisah?? main bedal j, bila perut dah berbunyi lebih baik isi sebelum die wat konsert..mau malu besar..

korang dah ganti pose???i on da way tapi xtau bila hopefully bukan nak dekat raya tahun depan kih kih kih...

No comments:

Post a Comment