pada yang nak tau i study ape.. - NIA KHAIRUDIN

Breaking

LIFESTYLE - REVIEW - TRAVEL - BEAUTY - HEALTH

Monday, September 27, 2010

pada yang nak tau i study ape..

Salam..

bulan nih financial memang teruk sikit memang banyak pakai duit sebab bulan ni raya di tambah pulak kena bayar exam fee dan akhir sekali i kayap..nasib baik exam fee i dah bayar last week so sekarang tengah tunggu surat j..huhuhu intro yang xmasuk ngan tajuk la plak..
ok berbalik pada tajuk entry kali ni... ade antara member2 yang tanya i study ape, k la tuk pengetahuan kengkawan sume i amik ACCA atau nama penuhnye The Association of Chartered Certified Accountants...i amik class kat Kasturi School of Accountancy tapi exam nye tempat lain..

kalau korang berminat nak amik paper ni sila la tengok website die..alo click j kat link yang i bagi tuh sonang habis cite..kalau ade pape yang tak paham meh sini tanya i..kalau i tau i jawab la..huhuhuhu.
sekian..

p/s:ina, hopefully i dah jawab soklan u tuh..hehehe

2 comments:

  1. hihi...thanks ain.rajin sungguh kawanku ini.aiyoo...ina pon nk smbung blaja gak.tp mane nk kejar keje lg,tuisyen lg,karang nk blaja lg...huhu.fees die pon mahal la ain.ngeee..

    ReplyDelete
  2. memang mahai tp ape kn daya dah nak sangat kan..

    ReplyDelete