my best fren 4ever.. - NIA KHAIRUDIN

Breaking

MACAM-MACAM ADA

Post Top Ad

Saturday, September 18, 2010

my best fren 4ever..

my best fren sejak zaman study kat IIC..ni antara geng 9-2 yang sebilik ngan i..actually bilik i ade 4 orang sume eh tambah lagi 2 orang adik junior...lin, bell and nina ...tapi sekarang tinggal 3 j la sebab nina sudey kawen maka xbley la nak hang out ngan kitorang lagi..kang cik abe marah plak..kena mintak izin dulu ye puan nina..

duduk sebilik maka dah tau perangai masing2 yang bestnye sume suka or duke kongsi bersama..nak lagi sekarang kami bertiga tinggal berdekatan lagi la senang nak kuar sama2 n lepak kat NZ wangsa maju ..

usik mengusik dah besa sangat sampai xlarat nak layan..ngan depa nih xpayah belakon sopan nak serius pun xreti kang kena gelak j....enjoy kuar ngan depa nih coz sekepala sengal sumenye..sekarang tunang lin pun dah sama2 sengal ngan kitorang huhuhuhu....nasib la berkawan ngan kami hahahaha...depa nih kalau bagi nasihat memang dari hati xde cover2 semata-mata nak jaga hati so boley gune gak la nasihat depa nih walau kadang kala agak pedas..telan j la sape suh mintak pandangan kan..

ni baru bilik i blum lagi masuk geng 9-2 yang len...yang len kalau nak jumpa maybe kat kenduri kawen maklum la sume dah ade komitmen masing2..

pic bawah nih masa lepas buke pose ritu..lepak ngan depa main bowling then borak2...cite kisah lama then gelak2..makan2..usik mengusik gelak balik..hishh xhabis2 ngan gelaknye..tapi tula memang asik gelak j la ngan depa nih...
lin n me...mmmm kat mana ye nih???

pantang ade camera nak bergambar j..

memang giler gambar...xbley tolong dah..


my best frens 4ever..luv korang ketat2..banyak memory ngan korang..lin penah cium tangan i sampai luke tinggal parut (ni masa training silat, i salah tumbuk bibir die, lin gigi besi xaci tangan i yang terluka)..bell orang yang mula2 ajar i chatting kih kih kih...then rasa bersalah bila i dah ketagih ngan chatting...huhuhuhu...

2 comments:

  1. ish2..kuang ajaq tul..smu g cita

    ReplyDelete
  2. ampun kak...len kali xwat dah..

    ReplyDelete