FoLlOw Me...

Wednesday, September 29, 2010

lawatan ke klinik gigi

seperti yang i cakap pada entry yang lepas pasal service gigi, maka hari ni i berkesempatan ke klinik gigi...dengan di temani juju kitorang ke klinik taman permata..macam besa la kalau dah ke sini ape lagi yang boley di buat selain check gigi, tampal la apa yang patut dan apa2 yang berkaitan ngan gigi. sebelum sakit baik la kite pergi check dulu...kate orang mencegah lebih baik dari merawat..hehehe..

dah lama x ke klinik gigi so rasa die agak cuak sedikit tapi bila dah jumpa dentist rasa cuak tu hilang dengan sendirinya..nasib baik la malam ni orang x ramai so xde la lama kami menunggu.

model klinik gigi..hehehe
actually benda bercahaya tuh adalah model gigi..tapi cahayanye terlebih sebab tu xberapa jelas gambarnya..
xramai orang kan..ni pun dah malam so kurang la sket..

klinik ni tutup kul 10 mlm so sempat la kite yang bekerja ni pergi di waktu malam....

2 comments:

  1. sakit x? takut neh bila bicara psl dentist!

    ReplyDelete