nuff ads

Friday, September 24, 2010

Kerja sambil belajar..

sape kate keje sambil belajar tuh senang?? susah wooo banyak benda kena korban dari segi masa, tenaga sume la,mana taknya pas habis j keje terus lari masuk kelas plak penat sehh...nasib baik la tempat i study ngan tempat keje dekat j so senang la sket..

nasib baik la kelas hanya sekali seminggu, tu pun sebab amik 1 paper j, kalau sebelum ni i amik 3 paper so kelas plak 3 kali seminggu. Bayangkan la hari-hari terkejar sana sini mau xsemput di buatnye..tapi nak wat cmner kan belajar punye pasal redha j la..tu belum kira kelas hari sabtu dan ahad, dulu pernah i ade kelas 2 minggu berturut-turut ngan sabtu dan ahadnye lagi penat gilerr sampai housemate pun xsempat nak borak sebab asal balik j badan dah penat xlarat dah nak borak...

masa ni la rasa rindu kat zaman belajar full time dulu..aihhhh..pada korang yang nak wat macam ni keje sambil belajar kena la ade ketahanan mental dan fizikal penat xhingat sehhhh...bukan nak takutkan korang tapi sekadar nak share nanti xde la terkejut sangat hehehehehe...segala penat lelah rasa berbaloi bila dapat result yang baik huhuhu..

No comments:

Post a Comment

nuff ads