nuff ads

Monday, September 20, 2010

kembali bekerja....blurrr

Salam dan selamat pagi..

hari ni dah start keje...mmmm..masih lagi blurr xtau nak wat per...pagi nih kelam kabut jer wat keje..haihh betapa ku merindui saat2 bercuti di kampung halaman..rasa seperti baru semalam kita menyambut hari raya..

bila dah lama bercuti keje yang senang pun jadi susah, yang cepat jadi lambat last sekali tension..nasib baik la dalam lambat wat keje tuh akhirnya dah siap sket..fuhh lega rasanya..

badan rasa penat sangat macam xcukup rehat padahal malam tadi tido lambat layan drama thailand..hishh ni la kalau dah kena penangan Taksaorn Paksukcharern (Aff) (pelakon Wanida & defendant of love)
ni la Aff...

bukan takat ngantok ngan badan pun jadi lemah x bermaya..hish sangat teruk nih..tapi ni sebentar tadi la masa mula2 nak wat keje..suara pun macam ade ngan xde j,hai nasib la makan banyak tapi minum nye kurang, i cukup malas nak minum teruk kan??..

dalam duk kelam kabut tuh masih lagi sempat update blog kan,ni salah satu cara i lepas tension..kat opiz nih i xbanyak cakap tapi banyak menaip j..2 pasal la selalu boley update blog..huhuhu..

No comments:

Post a Comment

nuff ads