nuff ads

Saturday, September 18, 2010

Kak lydia dah bersalin yeee..

salam...

Pada 10 September 2010 yang lalu iaitu 1st day raya, lahirnya seorang baby cute tepat jam 5am dengan berat 2.8kg. Baby comey ni di beri nama Mohd Nazmi Hakeem, ni baby kak lydia ngan hubbynye abang nizam, actually kak lydia nih ex senior i di ANZ..kira sifu i la sume pasal akaun die yang banyak ajar thanks kak lyd..die nih baik n kadang kala garang gak mayb terlebih makan garam kot..ampun kak lydia xmau asik puji j kang kate bodek plak huhuhu...selamat hari raya maaf zahir batin yeee...huhuhu

kitorang nih kamceng sesangat nak lagi dak akaun bukan ramai sangat juz jua,bai n nard selain i ngan kak lyd la..eh eh ni awat citer pasal mak baby plak?? entry nih juz tuk baby nazmi j..huhuhu.ok kat bawah i letak pic baby kak lyd ni buat tatapan anda sume especially kengkawan anz...
alhamdulillah akhirnya i dapat adik baru..yeyeye dapat adik... dapat adik huhuhu...

pasni sape nak bagi i adik lagi sila angkat tangan...huhuhuhu

5 comments:

  1. hehehe...pasni aleeya ade adik la ek..cpt2 i xsabar nk tgk..

    ReplyDelete
  2. hehehehehehhehehe..
    xde lg la..
    coming soon..
    maybe next year...

    wahh..sgt cpt..

    ReplyDelete
  3. xpe2 plan leklok..kalau xd org jaga, i pun boley tlg jaga..huhuhu..tp yang baby j la..

    ReplyDelete

nuff ads