FoLlOw Me...

Wednesday, September 29, 2010

jejak kasihan..bak kata cdah..

Salam..

berapa banyak kawan skolah or uni yang korang dah jumpa balik?? or terus xjumpa??kalau jumpa balik ape yang korang akan cakap??perasaan korang??

bila di ingat balik masa skolah or uni dulu banyak kenangan ngan kengkawan, macam bila habis sekolah sume wat hal masing2, ade yang sambung belajar, ade yang kawen or tengah tunggu SPM (sijil pinangan manusia) dan xkurang juga terus cari keje...bila lama xjumpa mula la rasa rindu ngan kengkawan sume, masa ni la masing2 sibuk mencari kawan2 lama tambahan pula sekarang nih dah ade facebook, my space dan ntah ape lagi kot..

dah jumpa tuh maka banyak la soklan yang di soal, gaya dah macam polis menyoal penjenayah pun ade..kalau boley sume nak detail..soklan feveret yang sering di tanya duk mana skang?? keje ape?? eh muka ko dah berubah la weee... kalau study plak..ko study ape skang?? susah k x course tuh?? study katner??.... bila umo dah meningkat plak soklan dah bertukar ke soklan paling hot & spicy ko dah kawen k blum?? laki or bini ade berapa?? eh salah anak ko dah berapa??.......haaaaa camtuh la lebih kurang soklan2 nye...

tapi tu la yang bestnye,masa ni la nak rapat kan balik hubungan yang terputus dahulu..memang best kan rasa teruja sangat bila dapat berjumpa sahabat lama...

p/s:time kasih kengkawan yang sudi mencari i semula..walau mata i dah bertambah (speknye pasal) korang masih kenai daku..tq muahhh kat korang huhuhu...kalau jumpa jangan la segan belanja i makan k...hehehe...yang baru nak kenai i time kasih gak sebab sudi berkawan ngan i..sekian..

4 comments:

  1. oit..name aku jadi tajuk entry ke..
    hehehe..bestnye..rase glemer sekejap..

    ReplyDelete
  2. sebab idea dtg dr ko..maka masuk sekali la namamu dlm ini entry..

    ReplyDelete
  3. hahahaha..mcm mane la ko leh wat entry dr kata2 aku ni..ish3..

    ReplyDelete