i dah cuba sedaya upaya dah.. - NIA KHAIRUDIN

Breaking

LIFESTYLE - REVIEW - TRAVEL - BEAUTY - HEALTH

Thursday, September 30, 2010

i dah cuba sedaya upaya dah..

hari ni i cuba x update blog..xmau tengok blog nih..xmau tau ape jadi kat blog ni..xmau xmau xmau tau pun ape jadi..tapi tuh laaa kalau dah minat gilerr berbelog xkira masa busy or tidak akan cuba mengupdate 1 or 2 entry...xkira masa akan cuba mencurik seminit dua tuk menulis di belog ini..ehh tipu bukan seminit tapi lebih, bergantung kepada idea yang datang..hehehe...

i suka ushar belog sendiri coz nak tengok nombor kat tepi tuh, memang suke sangat tengok... suke sangat tengok die berubah-ubah naik tiap2 waktu..nombor dan i memang xbley pisahh..keje i pun berkaitan ngan nombor maka di mana-mana pergi mesti nak tengok nombor..semacam obses ngan nombor pon ye gak..memang sesuai sangat la ngan kerjaya ni yang tiap-tiap waktu mengadap nombor sehingga mata hampir juling melihatnye..

aiii memang payah laa kalau sehari x mengupdate belog atau sekurang-kurangnye i akan wat blogwalking..hehehe....i dah cube sedaya upaya untuk xmau jenguk tapi tuh laaa..haishhh..

No comments:

Post a Comment