nuff ads

Thursday, September 16, 2010

Dak Gayat Nek Flight..hahahaha...

salam...huhuhu

mmmm...ape jadi kalau orang yang gayat dengan ketinggian nek flight ek??? ok serius nih 1st time i nek kapal terbang...selalu nek tempat tinggi pun takut nih kan plak penerbangan yang mengambil masa beberape jam...mau meletup mak..ni flight dari kelantan ke KL dan bertolak dalam kul 10.30pm - 11.35pm.

Mula2 check in ok la muke cool j..huhuhu..tapi dalam hati dah dup dap dup dap..woww belum masuk i sudey cuak..kalau dah gayat still ade ati nak terbang gak tuh..ni kes nak follow my auntie la nih..alo mula2 beli ticket mana der rasa cuak excited j lebih, bila dah sampai baru la rasa ade kupu2 dalam perut..time tuh jugak la kepala nih nak penin..hishhh susah betoi kalau ade penyakit gayat nih...

boley tahan ramai gak la orang yang nak amik flight malam nih...

i ngan cik su xduk sama..sebelah i laki n sebelah lagi kosong...amik pic nih pun curi2 malu kat mamat sebelah..kang nampak sangat i nih jakun hehehe....

nampak sangat i xtau nak wat per..main snap j pic..

masa nak berlepas tuh yang paling best...punya takut sampai rasa kaki nih dah menggigil kih kih..gilerr sengal rasa dah tak tentu arah,dah la i sorang kat situ cik su kat depan.kang ade yang menjerit...nasib bek i x wat aksi memalukan fuhhh legaaa...

Bila dah kat awan tuh mana la nampak pape kan gelap j sume...i plak xtau nak wat per,nak tido xde plak rasa ngantuk maka cari keje..hehehehe..yang jadi mangsa mamat sebelah dan orang sekeliling..ape i wat ek??? hehehe...disebabkan i xbley tido maka i p tengok gaya orang tido pastu gelak2..huhuhu..kalau orang tengok mau kate i gilerr gelak sowang2...masa nih i dah xtakut..

Dalam setengah jam nak sampai mata nih rasa ngantuk la plak..hishhh time ni la baru nak tido rasa cam cepat plak masa berlalu...ni tengah tunggu nak amik beg..muke cik su pun cam toye j..ngantuk sehhh..sampai KL dalam kul 11.35p.m mana xngantuk...

pas amik beg kitorang g lepak food court sampai pagi coz flight cik su ke sibu dalam kul 7a.m..i xtido sepanjang malam tuh sebab kena jaga beg,kang ade yang curik plak..dalam beg i tuh ade emas so kena la jaga betul2..huhuhuhu...

Elok j cik su check in i pun terus bla nak balik rumah,actually plan awal nak balik sabak terus tapi disebabkan penat n banyak plak barang2 nak kena bawak maka i decide balik rumah sewa dulu...balik rumah bukan tido padahal ngantuk xhingat tapi i g basuh baju dulu..rajin kan i nih?? kih kih kih...masuk bakul angkat sendiri la..

pasni walau gayat macam mana pun i tetap nak nek flight gak..best woooo..cepat sampai n paling best dapat ushar orang..especially kalau ade mamat encem cam mamat yang duk sebaris ngan tempat duduk i..bukan mamat sebelah i tau,sebelah die lagi..encem huhuhuhuhu...sempat tuh menggatai ish ish..

No comments:

Post a Comment

nuff ads