Beraya di Kampungku.. - NIA KHAIRUDIN

Breaking

MACAM-MACAM ADA

Post Top Ad

Saturday, September 18, 2010

Beraya di Kampungku..

Salam...

Masih lagi dalam mood raya,pada hari ni 17 september 2010 juju ikut i balik rumah di Sabak sekaligus beraya di rumahku....tengok la ape jadi bila juju berjumpa ngan adil n ashraf..
mula2 baik j bergambar bersama..juju n ashraf

yang nih reaksi depa bila juju bagitau die doktor yang sunatkan budak kecik..huhuhu..
adil dah ketakutan bila juju keluarkan barang2 die..actually tuh barang make up die j..berani juju takutkan adik i ek???tapi xp bukan selalu dapat tengok muke depa yang cuak nih...nasib la dapat kakak macam i nih..huhuhu
korang tengok sibuk adil menepis..yang ashraf plak dah cabut lari..tau takut kalau x nakal xhingat..

Dah petang sket i n juju pun berangkat pulang k KL,esok juju dah keje so xleh la stay lama sangat takut jalan jem la plak..
sebelum balik KL cik juju nih sempat la amik pic nih..nak sangat tengok sawah padi..
singgah sebentar tuk coffee break di stesen petronas berdekatan..

Perjalanan k Kl mengambil masa dalam 2 jam...

No comments:

Post a Comment