2 hari 1 malam with shasha - part 2 - NIA KHAIRUDIN

Breaking

LIFESTYLE - REVIEW - TRAVEL - BEAUTY - HEALTH

Monday, September 27, 2010

2 hari 1 malam with shasha - part 2

kali ni kitorang g shopping kat Maydin Shah Alam...sebelum ni my cousin ade gak cite pasal susahnye nak jaga sha bila shopping,mulanye i rasa budak2 merengek kat shopping complex tu dah besa cam adik-adik i gak la..i rasa ok j kot muka sha ni pun cam budak xbanyak kerenah senang sket nak jaga huhuhu... tengok..comey kan die??xcaya rrr susah nak jaga....
muka cam budak baik j kan..ade k patut mama die kate sha ni susah jaga??

tapikan sume tanggapan i akhirnya berubah bila sampainye kat mydin..sha telah berubah dari budak baik kepada budak nakal xhingat...ape die buat sampai i bley kate cam tuh??? hishhh budak nakal nih boley bawak i berlari dalam shopping complex tuh dengan suara die yang kuat, i plak asik "sha jangan lari..sha jangan lari" ngan suara yang agak2 halus nak cover malu,muka xyah cakap dah bertukar jadi merah..sambil tuh i cuba mencari my cousin ngan hubbynye mengharapkan pertolongan...budak sha ni bila diangkat menangis la plak,maka di lepaskan aja budak shasha nih berlari sesuka hati sambil diri ku berlari sama mengejar..nasib baik la pastu babah sha plak yang take over jaga die..i memang dah xlarat nak kejar mau kurus di buatnya mengejar shasha..

shasha ni menangis bila di angkat..geram i tengok..


suke die bila dapat berjalan sendiri.....



lama tul nak ajak die balik..

kesimpulannye...menjaga budak kecik bernama shasha ni akan membuat diriku menjadi kurus xyah g jogging dah..kejar die pun dah berpeluh...oh yee kalau nak g shopping ngan die pun perlu bermuka tebal sebab dengan kenakalan dan suara nya yang kuat bakal membuatkan anda menjadi perhatian orang ramai....

walau ape2 pun i tetap nak jumpa sha selalu - shasha budak comey yang nakalnye xhingat..

5 comments:

  1. ain~aku dah selesema..
    jangkit dri ko..wawaawawa..
    sakit nye idung ku..

    ReplyDelete
  2. hehehe...ade k aku plak yg kena??aku dh okey mayb dh terbang kt ko kot..huhuhu

    ReplyDelete
  3. anak sape la tu ek?

    ReplyDelete
  4. salah ko la..
    ko yg jangkit kat aku kan..
    tu la org kte jgn bersin nti jangkit..
    dah jangkit btol dh..huhuhu..

    ReplyDelete
  5. kesian my cousin..serikla tu..ehehe..
    lain kali jgn lupa dtg lg, jgn serik2..

    ReplyDelete