FoLlOw Me...

Sunday, September 26, 2010

2 hari 1 malam with shasha - part 1

Salam...

Cuti hujung minggu ni i g lepak rumah my cousin kat shah alam, saja datang nak melawat anak cousin i namanya shasha..dah lama xjumpa budak nih rasa rindu plak hehehe..rasanya baru j raya lepas jumpa terasa lama plak..hishhh nih la susah kalau dah jumpa budak kecik ni sure nak jumpa lagi..

kat bawah i ade pic sha..so korang boley la tengok nape i suka sangat nak jumpa shasha sorang nih..anak cousin yang lain cam nuha dan baby hazim xsempat nak jumpa..xp len kali i datang sana lagi..
sha dengan muka cutenye..
i p sana jadi tukang urut sha plak..hishhhh budak nih saje j kan...
budak montel...berat sehh dak nih sakit tangan angkat sampai berpeluh jaga die nih..
tuh die duk sibuk makan pok die..
alo2 mana la i xrindu ngan sha nih...


video
yang ni video yang sempat i rakam..buat tatapan korang sume..huhuhu

3 comments:

  1. i pom xtahan tgk prgi dia! kdg2 nk sakit jiwa! klu nk bwk dia g mane2,kena tarik nafas n kumpul tenaga dl sbb nti akan rase penat sgt2..kena mkn, kena tdo dl sblm keluar..klu x...jd mcm smlm la,lps blk uma je, semua terus terbungkam!!

    ReplyDelete
  2. xp la budak tengah lasak..tapi yg ni over lasak k..xbley tahan tengok muke die..cute gilerrr

    ReplyDelete
  3. muka baik siot~ hahhaha..
    tp nakal x igt..tu la i kata i xnk je msk baby contest, takut org lain kalah je..ahahhahah

    ReplyDelete