Majlis Berbuka Puasa Bersama Sahabat Ex IIC di Restoran Istana Bambu - NIA KHAIRUDIN

Breaking

LIFESTYLE - REVIEW - TRAVEL - BEAUTY - HEALTH

Friday, August 20, 2010

Majlis Berbuka Puasa Bersama Sahabat Ex IIC di Restoran Istana Bambu

Salam..

Hari nih best sangat sebab dapat bersama2 berbuka puasa ngan kengkawan ex IIC yang bertempat di Restoran Istana Bambu. Actually I and The Geng datang lambat sebab jauh huhuhu...padahal rumah sekangkang kera j..walau ape pun majlis tetap berjalan dengan lancar dan ramai gak la yang join..syok sangat dapat jumpa kengkawan lama, oh ye ada gak di antaranya yang xrapat tapi cam muka j la..tapi tu xjadi masalah malah dengan majlis macam nih boley merapatkan lagi silaturrahim antara kita..

Sume nih atas usaha dd, thank you dd atas usaha u dapat juga kita berkumpul..congrat yaa len kali boley buat lagi, mayb tuk hari raya plak kn..

kat sini beberapa pic yang sempat i amik, masa nih ramai yang dah balik...jadi ini j la yang mampu i tunjuk kan..kalau nak yang lain kena tunggu mereka tag kat Fb..


Antara sudut di Restoran Istana Bambu..


Meja kami yang ditempah atas nama dd



actually i nak snap pic bell tapi cik udang nak juga masuk..maka terpaksa la bg jugak..

Setelah kenyang jom kita bergambar pula..


Hasilnya...ramai x ramai la yang datang...



sempat kak bell nih ek??nak minum tuh minum j laaa


kak bell dah buat dah perangai die..sabar ye bell i amik pic u la nih..


ni die orang kuat di sebalik majlis nih...tq dd muahhhh


2 comments:

  1. ni..nape aku tgk byk sgt gmbr aku ni..klu yg senonoh x per jg.nak pekena aku ke...makcik ain

    ReplyDelete
  2. hahaha..xd la bell oiii memang pic hang j yang banyak so masuk j laa...lagi pun sape suh hang asik wat aksi j time aku amik pic..huhuhu

    ReplyDelete