nuff ads

Wednesday, August 18, 2010

Dah lama dah tulis blog

Salam sume hehehe...
walau pose kite tetap kena ceria ye macam i la ceria selalu hehehe. mmmmm.... bila i tengok balik post2 lama teringat plak masa mula2 berblog dulu..memula dulu kt friendster sejak stdy dulu dlm thn 2007 rasanye..masa 2 bukan reti sangat nk tulis2 nih memula g la ushar blog2 org. saje nk tgk ape benda la yg sume dok sibuk berblog, time tuh memang jakun habis. pastu belajar sket2 camner nk wat blog memula tulis sket2 macam ape yang i blajar ritu makan ape, nk watp..gaya dah mcm buat karangan darjah 1 pn ye gak.. eh dak darjah 1 dh wat karangan k?? memula tu juz suka suki j sbb xde bnda nk wat sambil tunggu kelas len or tunggu member maka masa yang ada g lepak kt cafe.

Bermula dari situ la i start berblog tp xde la setiap masa nk update xmcm skang hehehe..dari xtau langsung skang sudey pandai tambah2 color tukar sana sini..huhuhu..tp yg wat i suke sgt tulis blog ni kite bley tulis ucapan example cam berpuasa dan raya sekali gus maka xyah la nk mesej sume org hanya nk ucap benda yang sama hehehe...oh i sgt malas nk reply msg k..

2 dulu masa baru kenal ngan blog, skang nih i xguna blog just nk tulis j tapi lebih kepada nk cr ilmu2 yg berguna..klu kite tengok byk gak blog yg share resepi kejayaan depa siap ajar mcm mn nk berjaya mcm mereka. trus luas bijik mata tangan plak laju j tekan.. sgt best yee bace depanye blog paling suke klu pasal investment semangat jeee bace klu suka i follow...slain tuh ada gak blog2 yg bagi info2 berguna bagus2..klu bace blog yg sedih amik tisu kesat mata ngan hidung lap ape yg patut over la plak..klu yg klakar plak gelak mcm org giler smbil guling2 ni org len bkn i tau..

mula2 tulis hanya 10 patah j yg mampu tulis skang nih dh berjela plak hehehehe...b4 makin byk i merapu baik choww dl..byeee

3 comments:

  1. hehe.ain,open la ruang tuk sembang2.senang sket~~

    ReplyDelete
  2. Follow my blog. aku beginner. tapi dah sebulan tak update sebab sibuk jage baby.

    ReplyDelete
  3. ina: pasni makin rajin la kite sembang2, xcukup fb kat sini pn jadi la
    ninie: dh follow..nanti ltk la pic ur baby..nk sgt tau psl baby qayyim

    ReplyDelete

nuff ads