Header Ads

bulan pose mana ade hantu..

Salam..

Pagi nih i sampai opiz tepat2 kul 9 a.m. xlambat dan x awal nama pun tepat2 kan..fuhh nasib bek xde sape yang menanti di pintu opiz..kalau ade pun nasib laa sape suh awal sangat kan..kunci di tangan i so sesapa nak masuk opiz kena la tunggu puteri gunung ledang nih sampai..kih kih..jangan bos yang tunggu sudey mau haru...

well cam besa la masuk opiz wat la ape yang patut bukak sana bukak sini..kalau bulan len i slalu la p wat air,tapi bulan pose nih trus buka pc bace news kat tenet tapi lebih k FB..huhuhu..

sebenarnya ape motif cite aktiviti i pagi2 nih?? kang kantoi kat staff len habis i..hehehe..actually i nak share kisah yang berlaku kat i pagi nih...nak dijadikan cite tetiba i dengar bunyi pelik ala cam siren kebakaran cume xkuat la..masa tuh dah rasa cuak sape plak yang terbakar pagi2 buta nih?? gaya nak selamatkan diri dah tuh ...ishhhhhhhh cari punya cari rupa2 nye bunyi tuh datang dari telefon kat meja i..huhuhu..wat orang cuak j..ingat akan berenti la pas i godek2..tapi die trus berbunyi takut wehh i sorang2 j kot..staff len blum masuk lagiii...tiap kali i angkat bunyi tuh kuar jugak tetiba ade suara sebut ainnn ainnn, weh jangan kacau i laaa.. pas i letak, telefon tuh trus berbunyi lagiii weiiii takut wehhhhhhhhhhh..pastu i try call staff len..dengan suara cool nye cakap just nak testing j hehehe padahal i dah cuak wehhh....weh bulan pose mana ada hantu tauuu..jangan nak takutkan i ekk..waaa cepat la masuk bos ku..tetiba telefon berbunyi lagi, mmmm..mau angkat ka??? angkat j la, dengan cuaknye i angkat dan.... hello ni En M dan die pun blaaa blaaaa...fuhh nasib bek orang...

Elok j habis bercakap telefon pun kembali normal..hati sudey lega..kembali semula kepada kerja2 dengan kad raya...huhuhu

p/s: suara tuh juz imaginasi semata-mata...ni kes banyak sangat tengok cite seram la nih...haishhh..tapikan duk sorang2 nih memang menakutkan slalu gak dengar bunyi2..mmm sume tuh juz imaginasi xd pape lah sekadar nak sedapkan hati

No comments

Powered by Blogger.