FoLlOw Me...

Saturday, August 28, 2010

ni yang wat i cair nih...

salam...........

nampak pic sebelah??? ni antara buah tangan yang i dapat semalam..cuba teka sape bagi..jeng jeng...hahahaha my client laaa..actually tiap tahun kot die bagi sempena hari raya tapi selalu big bos la yang dapat, cume tahun nih die bagi i jugak.. mmm..pesal la die sibuk2 nak bagi kat i kn?? pandai die ek..selain jaga hati bos, hati dak akaun nih pun die jaga..kih kih..untung jadi orang penting nih..kih kih penting k i??mesti la kalau tak jangan harap i bagi cek kat u tau...ni kira nak trima kasih kat i la sebab prepare cek tuk die..hishh xde la dah memang keje i kot....xbagi pun i xkisah la...kalau bagi lagi la i suka hihihihi...lembut gak la hati ni nak bagi cek kat u..mmmm...dun worry Mr W next month ur cek i prepare awal....baginye xsure la bila kan...

ni la yang i dapat xde la banyak cam my bos tuh, tapi kira ok la kan dari xde langsung..

No comments:

Post a Comment