FoLlOw Me...

Thursday, August 19, 2010

adil ashraf??

sape tuh adil ashraf????jeng jeng.... bf?? tunang?? hubby??hehehe i selalu sangat sebut name nih sampaikan email pun nak letak ain_adil..bila i bagi j email i sure ade yang tanya sape adil nih..bf ek??hahahaha nak gelak j..tapi sape sebenarnya die nih?? sure special sampai boleh jadi email add..yup orang nih memang special dalam hidup i bukan takat i j family skali..wah special habis die nih sampai my family pun sayang..

pada yang rapat ngan i sure tau sape die nih..kepada yang lain mari i kenalkan sape adil ashraf nih pasni jangan tanya lagi sape mereka ye..huhuhu..



ni die adil ashraf..blah kiri m.kamil ashraf (abg) dan m. adil akmal (adik manja). 2 ninja a.k.a budak nakal yang bikin ribut dalam family kitorang, penyeri la katakan...

mula2 dulu i xbrape setuju bila my father letak nama adil sebab tuttttttttttttttttt.....terkejut beruk masa tau name tuh..

oh ini keje die...amik hp orang p snap pic die..habis penuh pic die dalam hp i..xpun asik nak main games j..suke cubit die sebab geram sangat hahaha...manja sangat..


nih nak p merempit..anak jiran yang besar sket dari adik i pun takut ngan depa nih...garang u...


bikin orang pusing kepala..jangan nak cuba kelentong depa ok, depa pandai wooooo..skali depa cakap terdiam u..

depa nih pun dah ala2 sinchan,nampak gurls trus merenyam...xpadan ngan kecik..

aktiviti bulan puasa nih depa suka p terawih..bukan nak solat, makan dan main j lebih...xbawak kang ade yang muncung dah boley ikat mulut tuh...

ashraf dah 7 tahun so kena la belajar puasa...suka bangun sahur dan marah kalau xkejut, tapi puasanye stakat separuh hari...balik skolah trus mintak air...lepas tuh boley cakap xpe pasni bley smbung pose..bila ditanya sape ajar macam tuh??? anak jiran sebelah rumah...mmm bagus budak tuh nak kena cubit nih ajar adik i bukan2...mmmmmm sabar j la ngan depa nih..kalau xde memang sunyi..


I LUV ADIL ASHRAF MUAHHHH!!!!!!!!!!!!!


















No comments:

Post a Comment