Header Ads

Landing Baik Punya...huhuhu

hehehe...kejadian berlaku baru j,dalam train masa nk balik keje tadi..aku xtau la depa ni couple k ape kn..sepanjang dalam train memang bising j, besa la kan nak balik rumah happy j la....depa nih asik gelak j dari tadi..mula2 2 aku xde la pduli sangat kt depa nih..sampai la aku terXCIDENT nmpak ape mamat 2 wat..huhuhu..


ntah ape la yang minah 2 cakap sampai mamat 2 nk tepuk die..skali hayunan tgn 2 landing tmpat len daaa..tmpat mana???? aku pn xpasti plak sebab org ramai... minah 2 ape lagi terkejut la dengan aksi yang tiba2 blaku 2..nk lagi die prasan aku nmpak ape yg blaku..trus senyap....hehehehe.....


aku plak wat bodo j la..budget xnmpak tp dlm hati aku dh bantai gelak..hehehe sowey la...aku nmpak pn secara x sengaja...sejak 2 depa senyap j, aku prasan depa asik duk tgk aku..aku tau la korang malu,tp jangan la asik tengok aku j...kang aku gelak kat situ korang lagi malu...hehehe...


kesimpulan nye...klu nak gurau2 2 hati2 la sket terutamanye laki2...hati2 ngan tangan 2..kang salah landing plak..hehehe...


1 comment:

  1. ahaah..sengal punye org ;p
    ko gelak je weh,len kali..bia dorg insap sket..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.